Család
Plus szize esküvői ruha a szalonok kínálatában

Plus szize esküvői ruha a szalonok kínálatában

Arra a kérdésre, hogy milyen esküvői ruha fazonok illenek egy molett, teltebb típusú hölgy testalkatához, nagyon sokrétű választ kaphatunk, hiszen minden testalkat – a molettségtől, vagy karcsúságtól függetlenül – teljesen egyedi.

Ennek ellenére léteznek bizonyos általános aranyszabályok, melyek legtöbb esetben tökéletesen működnek olyankor, ha valaki plus size menyasszonyként keresi az ideális esküvői öltözéket.

A-vonalú ruhák

Az A vonalú ruhák felső része általában testhezálló, míg az alsó részük fokozatosan kiszélesedik. Ez az alakítás kiegyensúlyozza az alakot, optikailag hosszabbítja a sziluettet, és elfedi az esetleges bizonytalan területeket, például a derék és a csípő környékét.

Empire derékvonalú ruhák

Egy ilyen esküvői ruha esetében a felsőrész szabásvonala a mellek alatt végződik, és innen indul ki a laza anyag felhasználásával készült szoknya rész. Ez optikailag nyújtja a testet, tehát magasít, eközben pedig elfedi a hasi részen, vagy a csípő problémásabb területeit.

Vállat szabadon hagyó ruhák

Az off-shoulder fazonok kiváló választásnak bizonyulnak olyankor, ha az erősen kiszélesedő csípőről szeretnénk elterelni a figyelmet. Ezek a darabok kiemelik a dekoltázs, a nyak és a váll vonalát, ezáltal nőiesebb megjelenést biztosítanak.

Magasított derekú nadrágok és szoknyák

Ezek a ruhadarabok optikailag hosszabb lábakat eredményezhetnek, illetve kiemelhetik és definiálhatják a derék területét, ami segíthet az alak arányainak kiegyensúlyozásában. Egyre több menyasszony teszi le a voksát a gyönyörű két részes darabok, illetve a nadrágok mellett, így ebben az esetben sok múlhat a jól eltalált derékvonal kiválasztásán.

Testre simuló ruhák

Óriási tévedés, hogy egy molett menyasszony kizárólag bővebb fazonokat viselhet. Egy test vonalát követő, nőies esküvői ruha hihetetlenül előnyös tud lenni. A legfontosabb végső soron az, hogy a menyasszony miben érzi jól magát, hogy melyik esküvői ruha nyújt számára kényelmet és önbizalmat.

Esküvői ruha Budapest számos üzletében található, válasszuk ki azt a szalont, ahol a plus size esküvői ruha kínálat kellően változatos. Lényeges, hogy nyugodtan, kipihenten érkezzünk a ruhapróbára, hiszen a döntésünket ez is nagyban befolyásolja. A Veronica Lang szalonban kiemelt figyelemben részesülünk, és a molett esküvői ruha szortiment terén is a legnagyobb változatosságra számíthatunk mind a ruha, mind a kiegészítők, például a menyasszonyi cipő, fátyol vagy kabát vonatkozásában.