Család
Mindenidők öt legkedvesebb Lego hercegnője

Mindenidők öt legkedvesebb Lego hercegnője

A LEGO népszerű készletei közé tartoznak a hercegnős világokat megjelenítő szettek. A Morzsa Játékbolt és a nagyobb játékbolt láncok évente több ezer darabbal adnak el ezekből a készletekből. A hercegnős készletek népszerűségének titka több tényezőre vezethető vissza. Először is, ezek a készletek a gyerekek kedvenc Disney hercegnők világát hozzák közelebb számukra. A Disney mesék és karakterek már régóta a gyerekek kedvencei, így a LEGO hercegnős készletek lehetővé teszik számukra, hogy valóra váltsák álmaikat és részesei legyenek a kedvenc történeteiknek. Ha arra lennénk kíváncsiak, hogy az elmúlt években milyen hercegnős készletek vitték a prímet, akkor nem kell sokáig várnunk:

1. Hamupipőke kastélya: Ez a varázslatos készlet lehetővé teszi, hogy a gyerekek újra éljék Hamupipőke történetét. Felépíthetik a gyönyörű kastélyt, és élvezhetik a mesés kalandokat a hercegnővel!

2. Ariel víz alatti birodalma: Ez a készlet a Kis Hableány, Ariel világába repíti el a gyerekeket, akik megépíthetik Ariel színpompás tengeri kastélyát és felfedezhetik a tenger mélyét és számos más izgalmas kalandot élhetnek át a készlettel.

3. Elsa Jégkastélya: Ez a varázslatos szett lehetővé teszi, hogy átélhessük a Jégvarázs csodáit. Felépíthetjük Elsa kastélyát és beszerezhetjük a mesében található karaktereket és egyéb kiegészítőket.

4. Mulan hadifelszerelése: Visszatérve a klasszikusokhoz, Mulan kiképző tábora is igencsak népszerű a gyerekek körében. A szett segítségével összeszerelhetjük a kínai stílusú hadifelszereléseket és Mulan tréningtermét, hogy később segítsünk felkészülni a kalandokra és küzdelmekre!

5. Aranyhaj menyasszonyi Készlete: Aranyhaj bájos készletével a romantikus esküvői helyszínét tudjuk megépíteni, és átélni a gyönyörű pillanatokat az oltár előtt.

Ezek a LEGO Princess készletek nemcsak lehetővé teszik, hogy a gyerekek átéljék kedvenc Disney hercegnőik történeteit, hanem segítenek a kézügyességük és kreativitásuk fejlesztésében is. Látogassunk el bátran a nagyobb játékboltokba, hiszen biztosan találunk majd elérhető készleteket a legnépszerűbb hercegnős Legokból.