Család
Kényelmes és stílusos esküvői ruha kismamáknak

Kényelmes és stílusos esküvői ruha kismamáknak

A hagyományos csipke csodáktól az alakot átölelő midi ruhákig, az esküvői ruha divat olyankor is bőven tartogat a számunkra meglepetést, ha várandósan készülünk a nagy napra.

A nem túl távoli múltban a kismama esküvői ruha hallatán a legtöbben nagyjából egy bő szabású lepelruhára asszociáltunk volna, vagy legalábbis nem olyan darabra, ami lélegzetállító módon stílusos, és versenyre kel a legexkluzívabb hagyományos modellekkel.

Azonban a modern esküvői ruha divat manapság hatalmas figyelmet szentel a várandós menyasszonyok ünnepi öltözékére, és nagyon sok ruhatervező rendelkezik kimondottan kismama-specifikus ruha kollekcióval. A megfelelő esküvői szalon kiválasztását megelőzően érdemes ellenőrizni, hogy az adott ruhaszalon kínál-e a mi domborulatainkra szabott dizájnt, vagy csak hagyományos Veronica Lang esküvői ruha szortiment alkotja a kínálat sorait.

Az esztétikum mellett tartsuk szem előtt a kényelmi szempontokat is. Teljesen természetes, hogy a terhesség kevésbé kívánatos mellékhatásokkal is együtt járhat (pl. izzaadás, vagy hőhullámok), így a laza sziluettek és a lenge, lélegző anyagokból készült darabok viselésével garantáltan önfeledtnek és elegánsnak érezhetjük magunkat a ceremónia és az ünnepség során, a család és a barátok körében.

A kényelmes öltözék kiválasztása folyamán szenteljünk körültekintő figyelmet a kiegészítőknek: a harisnya legyen kifejezetten várandósok számára készült darab, és a cipő is feltétel nélkül gondoskodjon a kényelmünkről. Ne essünk kétségbe, ha az előzőleg kiszemelt lábbeli most túl szűknek bizonyul. Ez minden kismamával előfordulhat a terhesség idején. Nagyon csinos és divatos menyasszonyi cipők léteznek, biztosan megtaláljuk azt a darabot, ami tökéletesen illik a sziluettünkhöz.

Vegyük figyelembe az esküvő helyszínét, az uralkodó évszakot, és az esküvő általános esztétikáját. Nyerjünk ihletet a képmegosztó portálok által, vagy az esküvői ruha magazinokat lapozgatva. A sok izgalmas benyomást látva, végül bennünk is kirajzolódik az a kép, ami teljes mértékben tükrözi az egyéniségünket.