Szolgáltatás
A Laufenn gumi ár/érték arány értékelése

A Laufenn gumi ár/érték arány értékelése

Ha ismerjük a Hankook márkájú gumi abroncsokat, akkor érdemes megismerkednünk a Laufenn abroncsokkal is. Mivel a Hankook más prémium márkákkal versenyez, mint például a Bridgestone, a Dunlop és a Goodyear, a Laufenn abroncsok bemutatása a 2016-os Las Vegas-i SEMA kiállításon a Hankook előretörését jelentette a globális piacra szánt belépő szintű termékek felé.

A Laufenn nem egy újabb bejáratott kínai márka. A Laufenn gumi abroncsokat a Hankook legmodernebb abroncsgyárában, az indonéziai Bekasiban gyártják. A név a német „laufen szóból származik, ami „futást jelent. A Laufenn abroncsok azoknak a fogyasztóknak szólnak, akik egy praktikusabb abroncskészletet keresnek, amely még mindig jó teljesítményt és stílust nyújt.

Ha van valami, ami kifejezetten jó a Laufenn abroncsokban, az az abroncsok kategorizálásának általános egyszerűsége. Az S FIT egy ultra-nagy teljesítményű nyári gumiabroncs; a G FIT négyévszakos gumiabroncs; az X FIT SUV-okhoz és könnyű teherautókhoz való, az I FIT pedig a Laufenn téli gumi változata.

A név talán viccesen hangzik, de Laufenn komolyan gondolja a minőséget és a közúti teljesítményt.

Más csúcsmárkákkal összehasonlítva a Laufenn jó minőségű gumikat kínál kedvezőbb áron. Mindannyian tudjuk, hogy a gumi abroncsok az egyik legdrágább fogyóeszközök az autónkban, és a nem megfelelő gumi vásárlása nemcsak a pénztárcánknak tesz rosszat, hanem az autó teljesítményét és az úton való viselkedését is rontja. Ha szűkös a költségvetésünk, a következő vásárláskor érdemes Laufenn motor gumi abroncsokat venni, mivel kifejezetten időt állóak.

A Laufenn abroncsokra 5 év futófelületi élettartam garancia vonatkozik. A hosszú garancia célja, hogy kiküszöböljék a fogyasztók Laufenn márkával kapcsolatos aggodalmait.

A Laufenn gumiabroncs-értékelésben a közös nevező nyilvánvalóan az ára. Az összes Laufenn abroncs ára alacsonyabb, mint a legjobb márkáké, ellenben mindegyik teljesen versenyképes velük, sőt bizonyos szempontból jobbak is voltak (jobb menetkényelem, kevesebb útzaj).

Ha készpénzt szeretnénk megtakarítani egy vadonatúj gumiabroncs-készlettel, mindenképpen érdemes alaposan megvizsgálnia a Laufenn megfizethető gumiabroncs-kínálatát.